Polo Ralph Lauren Danmark Skjorter Vest 63% OFF

Serie fineste udvalg af Vachetta læder, hver boutique er vegetabilsk garvet og farvet i hånden, at resultaterne af den vin rige brune, foret med sort læderindtræk og foring og en håndsyet naturlig voks ledning udsmykning.

Eksklusiv serie med en række fine håndlavede tasker, herunder messenger taske, skuldertasker, papirposer, rejser tegnebøger, rejsetasker og små lædervarer Trolley, alle med limited edition logo indgraveret Prinsens Building Hongkong ord. Nævnt Ralph Lauren mærke, måske en masse kinesiske folk ikke kender, men nævnte polo, jeg tror mange mennesker er ikke bekendt med, især polo logo, har været hele gaderne i Kina. Men det er svært at forbinde den mindste forbindelser med luksus. I virkeligheden, i hjerterne på amerikanerne Ralph Lauren designer mærke er "American style" klassiske repræsentant. Grundlægger Ralph Lauren Ralph Lauren Collection elsker klassiske biler, har fokuseret på at forme sind fusion af det Vilde Vesten, indisk kultur, gamle Hollywood følelse af "amerikansk stil" og endda døbt af medierne på vegne af "American Classic" designere.

Ganske vist, Ralph Lauren er en talentfuld designer, men i den globale ekspansion af vejen, syntes han at bremse et beat, har meget lidt markedsandel i Kina. Måske en gang bidt to gange genert skyld, Ralph Lauren, men havde i udformningen Kinas lave ende af markedet image og efterligninger for meget og måtte forlade det kinesiske marked. Men den nyeste version af fjerde kvartal indtjening steg kun 1,3% af de resultater, således at Ralph Lauren har indset svaghed i de amerikanske og europæiske markeder, slå sig ned, ekspanderende kinesiske marked er en vigtig strategi for det næste skridt. May 24, Ralph Lauren (RL), udgivet som af 30. marts fjerde kvartal indtjening. Ifølge rapporten, Ralph Lauren fjerde kvartal en omsætning på 1640 millioner $, en stigning på 1,3% i forhold til sidste år, med en samlet indkomst på mindre end tre fjerdedel af 1846 millioner $.

Men den gode nyhed er, at fjerde kvartal nettoresultat mere end Ralph Lauren $ 94400000 sidste år steg med 35 procent til 127.200 tusind $. Bruttomarginen var 59,3 procent højere end 57,1% i samme periode sidste år, primært som følge af lavere råvarepriser. Regnskab 2013 har vi opnået pladesalg og fortjeneste niveauer, "Ralph Lauren, bestyrelsesformand og administrerende direktør Ralph Lauren siger:" Vi har foran en spændende næste par år, især når Vi udvikler vores globale detail netværk og e-handel platform til at fremvise vores varemærkeportefølje og følelsesliv tid. "Det er klart, han var meget tilfreds med det opnåede ydelse.

Fra salgskanal perspektiv sidste år i fjerde kvartal af detailsalget i fjerde kvartal i forhold til 752 mio $, en stigning på 7% til 804 millioner dollars, hvilket til en vis grad afspejler den trinvise bidraget fra nye butikker og e-handel platform. License omsætning blev $ 4300, med samme periode sidste år, de højere licens beklædningsgenstande med lavere husstandsindkomst og produktudvikling licens offset gebyr. Men et fald i engrosvirksomhed. Wholesale Ralph Laurens fjerde kvartal salget af 7.96Ralph Lauren forventer nu finanspolitikken 2014 konsoliderede nettoindtægter vil stige med 4-7%, men i 2014 regnskabsår Overskudsgraden forventes at ligge under sidste års rekordniveau.

I fremtiden, Ralph Lauren (Ralph Lauren) Mr. bevise, at han afsluttede sit ønske om at blive store ledere af amerikansk afslappet brand, skabe en del af hans personlige mode rige. Ikke modedesign pensum, Ralph Lauren (Ralph Lauren), første gang trådte ind i mode feltarbejde, er en Boston-området slips sælger. Derefter binde farver, er stereotype dybe sorte, ikke noget nyt. Ved en tilfældighed, Ralph Lauren (Ralph Lauren) kamp for chancen for at binde design. Hans dristige nyskabelser for slips udseende ikke kun øget i bredden gange farven mere lyse og farverige, han også hævet prisen to gange, resultatet er uventet store salg, og blev opdraget modefænomen, denne brede-tie-serien, som er den første gang i Polo Ralph Lauren blev opkaldt ophavsmanden til.
Ralph Lauren fra USA, og USA med en intens smag. Ralph Lauren navn to brands PolobyRalphLauren og RalphLauren i verden for at skabe en høj kvalitet fashion område af salget, designeren Ralph Lauren Ralph Lauren omdømme og brand fortsætte med at videreføre den herlige billede . Ralph Lauren (Ralph Lauren) modedesign fusion fantasy, romantik, innovation og inspiration af klassisk præsentation, alle detaljer i strukturen er ikke i en timeout værdier.
I 1968 blev Ralph Lauren (Ralph Lauren) Mænd grundlagt og lancerede den første brand "Polo Ralph Lauren", dette er for en vellykket by-mænd designet personlig stil tøj, mellem det formelle og afslappet mellem stil, vil gøre det lettere deres adgang til en bred vifte af casual lejligheder. I 1971 Ralph Lauren (RalphLauren) relancerede tøjmærke "ph Ralph Lauren", Ralph Lauren kvinder virkelig opfylder den amerikanske ånd - tendensen ændret på grund af en ikke-evig og klædt med en følelse af personlig stil. Ralph Lauren (Ralph Lauren) er en storforbruger af middelklassen eller højere indkomst forbrugere og berømtheder, samt komfortable, overkommelige gadekørsel Ralph Lauren (Ralph Lauren) POLO shirt, enten i Europa eller Asien, næsten og blev et klædeskab væsentlige tøj stilarter!